Home » μενεγακη Bitcoin Revolution ανασκόπηση 2020 – απάτη ή νόμιμη?

μενεγακη Bitcoin Revolution ανασκόπηση 2020 – απάτη ή νόμιμη?

by admin

O Ελένη Μενεγάκη Αποκαλύπτει Πώς Έβγαλε 2,3 Εκατομμύρια Ευρώ Ενώ Είχε Πτωχεύσει – Υποστηρίζει ότι μπορεί να το κάνει ο καθένας & δείχνει “Στη φωλιά των Κου Κου” Πώς!

“Είναι η καλύτερη ευκαιρία που είχα ποτέ”

Καταλήξατε ποτέ σε μια πιεστική οικονομική κατάσταση ή σκεφτήκατε απλώς ότι όσα έχετε δεν είναι αρκετά; Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση, τουλάχιστον μια φορά. O Ελένη Μενεγάκη δεν είναι εξαίρεση. Εμφανίστηκε πρόσφατα “Στη φωλιά των Κου Κου” και μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε να επανέλθει μετά από μια χρεοκοπία, χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα που ονομάζεται Bitcoin Revolution.

Ο μενεγακη εξηγεί ότι διάβασε τυχαία μια πρόταση που του τράβηξε την προσοχή: “Τα ψηφιακά νομίσματα πρόκειται να αντικαταστήσουν τα χρήματα που γνωρίζουμε σήμερα – κάντε το επόμενο βήμα νωρίς και επωφεληθείτε από αυτήν τη μετάβαση. Ακόμη και αν δεν έχετε απολύτως καμία εμπειρία σε επενδύσεις ή τεχνολογία!”

Ο χρήστης απλά πραγματοποιεί μια αρχική κατάθεση στην πλατφόρμα, συνήθως €300 ή περισσότερα και ο αυτοματοποιημένος αλγόριθμος συναλλαγών θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης, ο αλγόριθμός ξέρει πότε είναι η τέλεια στιγμή για αγορά ψηφιακών νομισμάτων σε χαμηλή τιμή και πώληση σε υψηλή, μεγιστοποιώντας το κέρδος του χρήστη.

Ο μενεγακη προσφέρθηκε να κάνει μια επίδειξη της ισχύος της πλατφόρμας και πρότεινε στην Κατερίνα Καραβάτου να καταθέσει ζωντανά στην εκπομπή €300. Εκείνη συμφώνησε και αφού έγινε η αρχική της κατάθεση των €300, απλώς ρύθμισε τις συναλλαγές στο αυτόματο. Σε λιγότερο από 4 λεπτά, κατάφερε με επιτυχία να αυξήσει το υπόλοιπό της σε €497,18!

Οι αντιδράσεις του Κρατερού Κατσούλη & της Κατερίνας Καραβάτου μόλις βλέπουν το κέρδος που βγήκε σε λιγότερο από 4 λεπτά (Εικόνα: Μείζων Νέα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Είχα ακούσει ότι τα ψηφιακά νομίσματα είναι το μέλλον, αλλά ποτέ δεν είχα αγοράσει κάποιο από αυτά. Δεν είχα ιδέα από πού να αρχίσω. Αυτό ήταν πραγματικά εύκολο, απλώς έκανα την αρχική κατάθεση και όλα τα άλλα είναι αυτόματα!” – Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα δεν ήταν η μόνη που εντυπωσιάστηκε με την πλατφόρμα που παρουσίασε ζωντανά ο μενεγακη στην εκπομπή. Το προσωπικό παραγωγής έμεινε έκπληκτο από την ιστορία, συνειδητοποιώντας τι εξαιρετική ευκαιρία ήταν αυτή για να βγουν χρήματα.

Ενώ ο μενεγακη μοιραζόταν την ιστορία της επιτυχίας του, η Κατερίνα τον διέκοψε και είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της: “Ανέβηκα στα €398,42! Σε πόσο χρόνο; Σε 8 λεπτά; Δεν μπορώ να το πιστέψω!”

Ο Κρατερός και η Κατερίνα πρόθυμοι να επενδύσουν περισσότερα αφού άκουσαν την ιστορία του μενεγακη
και είδαν το κέρδος της Κατερίνας (Εικόνα: Μείζων Νέα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Τα ψηφιακά νομίσματα πάντα με εντυπωσίαζαν. Όπως μας εξήγησε ο μενεγακη, είναι στα πρόθυρα να αντικαταστήσουν τα χρήματα που ξέρουμε σήμερα. Ακούγεται ξεκάθαρα σαν μια εξαιρετική στιγμή για επένδυση! Θέλω να συμμετέχω. Πρέπει να έχω κι εγώ να περιμένω κάτι από αυτό!” – Κρατερός Κατσούλη

Πληροφορία: Εάν το 2010 είχατε επενδύσει μόνο €100 σε ψηφιακά νομίσματα όπως το Bitcoin, θα είχατε τώρα τουλάχιστον €65 εκατομμύρια.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το Bitcoin Revolution για να δούμε εάν ήταν πραγματικά δυνατό να βγάλετε χρήματα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα.

Ανακαλύψαμε γρήγορα ότι η πλατφόρμα χρεώνει προμήθεια 1,5% επί των κερδών που πραγματοποιεί ο χρήστης και ότι χρειάζεται να κάνετε μια ελάχιστη κατάθεση €300 για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Στη συνέχεια, μάθαμε ότι το Bitcoin Revolution βγάζει χρήματα χρησιμοποιώντας αλγόριθμους και τεχνητή νοημοσύνη για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του χρήστη. Αυτό γίνεται για εσάς αυτόματα. Αποφάσισα να κάνω εγγραφή για λογαριασμό στο Bitcoin Profit, έκανα την αρχική κατάθεση των €300 και ρύθμισα τον λογαριασμό μου σε ενεργό.

Η πλατφόρμα χρειάστηκε 2 ώρες για να πραγματοποιήσει κέρδος €292,19, που παρόλα αυτά με εντυπωσίασε πολύ! Δεν είχα αγοράσει ποτέ ψηφιακά νομίσματα και δεν είχα κάνει κανενός τύπου συναλλαγές πριν, ωστόσο μπόρεσα να πραγματοποιήσω κέρδη.

Μετά από 7 Ημέρες, η αρχική μου επένδυση είχε γίνει €1.930. Σε αυτό το σημείο, το μυαλό μου έτρεχε στις δυνατότητες που θα είχα να ξοδέψω σε διάφορα πράγματα αυτά τα χρήματα. Είναι περισσότερα χρήματα από αυτά που κερδίζω δουλεύοντας μια βδομάδα και σπατάλησα λιγότερο από 30 λεπτά για να ελέγξω την πλατφόρμα!

Αποφάσισα να κρατήσω ενεργό τον λογαριασμό μου για έναν ολόκληρο μήνα επειδή ήθελα να δω πόσο ψηλά μπορούσα να φτάσω. Ο λογαριασμός μου τελικά έφτασε στο υψηλότερο σημείο των €6.960,10, αλλά είχα μια αρνητική συναλλαγή μείον €89,51. Κοίταξα το αρχείο συναλλαγών και ανακάλυψα ότι δεν είναι κάθε συναλλαγή κερδοφόρα, με μερικές να χάνουν πράγματι χρήματα.

Για να τα συνοψίσω όλα: 70% των συναλλαγών μου ήταν κερδοφόρες, το καθαρό αποτέλεσμα ήταν ότι έβγαλα €6.870,59 από την αρχική μου κατάθεση των €300. Μου πήρε λιγότερο από 30 λεπτά δουλειάς την εβδομάδα και με εντελώς καμία εμπειρία σε τεχνολογία ή επενδύσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία οθόνης πιο κάτω, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία ‘ανάληψη κεφαλαίων’ για να κάνω ανάληψη €6.870,59 από τον λογαριασμό μου.

Πώς έκανα εύκολα ανάληψη των χρημάτων μου από τον λογαριασμό μου Bitcoin Revolution(Εικόνα: Μείζων Νέα)

Σημείωση: Χρειάστηκαν 48 ώρες ώστε τα χρήματά μου να κατατεθούν στον προσωπικό μου τραπεζικό λογαριασμό.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ BITCOIN REVOLUTION

Αυτήν τη στιγμή, το Bitcoin Revolution επιτρέπει στους αναγνώστες μας να δοκιμάσουν την πλατφόρμα για μια ελάχιστη αρχική κατάθεση €300 μόνο. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη αυτού του ποσού οποιαδήποτε στιγμή εάν το θελήσετε.

Με δεδομένη τη μαζική αύξηση της δημοτικότητας της πλατφόρμας συναλλαγών, αυτό το αρχικό ελάχιστο ποσό μπορεί να αυξηθεί!

Είναι σημαντικό να εγγραφείτε άμεσα στο Bitcoin Revolution, καθώς δεν γνωρίζουμε πόσες θέσεις θα είναι διαθέσιμες

Μπορείτε να προσθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Υπάρχουν τρία βήματα για να ξεκινήσετε:
1. Κάντε Εγγραφή Για Έναν Δωρεάν Λογαριασμό
2. Καταθέστε Τουλάχιστον €300
3. Χρησιμοποιήστε Την Πλατφόρμα Bitcoin Revolution Για Να Κερδίσετε Χρήματα

Σημείωση: Μπορείτε να κάνετε ανάληψη των κερδών σας ή της αρχικής σας κατάθεσης ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ χρησιμοποιώντας το κουμπί ‘Ανάληψη’ μέσα στην πλατφόρμα

Βήμα 1: Δώστε Τα Στοιχεία Σας Για Εγγραφή Για Έναν Δωρεάν Λογαριασμό

Βήμα 2: Καταθέστε Την Ελάχιστη Αρχική Επένδυση Των €300

Βήμα 3: Κάντε Ανάληψη Των Κερδών Σας (ή κρατήστε την επένδυσή σας για να πραγματοποιήσετε περισσότερα κέρδη!)

Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε την ιστορία μας και εάν θελήσετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο της σελίδας εγγραφής στην ενότητα με τους “Σχετικούς Συνδέσμους” πιο κάτω.

Related Posts