Home » Didi Taihuttu Bitcoin Family ervaringen 2022 – oplichting of legitiem?

Didi Taihuttu Bitcoin Family ervaringen 2022 – oplichting of legitiem?

by admin

Limburgse Bitcoin Familie onthult hoe ze meer dan €2.6 miljoen verdiende!

Ze zijn Nederlandse enige echte “Bitcoin Familie” Misschien heb je het verhaal wel gehoord, vader Didi Taihuttu verkocht een aantal jaar geleden alles wat ze bezaten, hun huis, autos, meubels en zelfs hun kat en besloten het geld te investeren in Bitcoin, een online cryptocurrency.

Niemand had het ware verhaal achter de miljoenen euro verwacht.

Het investeren in Bitcoin heeft de familie geen windeieren gelegd, de familie leidt een luxe leven en tot voor kort reise ze heel de wereld over

Nu een aantal jaar later (doordat reizen niet meer mogelijk is) is de familie weer terug in Nederland en heeft vader Didi iets op te biechten.

Hij heeft al die tijd iets achtergehouden..namelijk hoe hij afgelopen jaren gemakkelijk tonnen verdiende.

Vorige week zaten vader Didi en zijn dochter bij het TV programma. Didi deelde hier iets wat niemand verwachtte. Iedereen was verbijsterd. Didi vertelde eindelijk aan Nederland hoe hij en zijn familie al die jaren echt zoveel verdiend hebben.

Didi: “Toen ik in 2017 al onze spullen verkocht had ik heel veel vertrouwen in cryptocurrencies, maar ik wist er eigenlijk niet zo heel veel van af. Ik wilde wel graag zelf elke dag handelen in deze digitale munten, maar kwam er al snel achter dat dit niet makkelijk is. Het bleek veel werk, erg stressvol en bovendien heel erg risicovol. Ik heb toen veel geld verloren.

“Mijn eerste maanden met Bitcoin heb ik enorme verliezen gehad”

Na een aantal maanden ben ik online gaan zoeken naar makkelijkere manieren om met cryptocurrencies geld te verdienen. Ik kwam toen via een Amerikaanse vriend op een nieuw platform wat het helemaal anders deed. Dit platform handelde op zichzelf door middel van slimme technieken.

Nu Didi en zijn familie noodgedwongen terug zijn in Nederland, heeft hij besloten eindelijk zijn grote geheim te delen:

“Ik heb de afgelopen jaren gewerkt met een platform dat automatisch voor mij investeringen doet, en daarmee tienduizenden euro’s per maand verdiend.

Tijdens mijn eigen pogingen heb ik meer dan €30.000 verloren binnen en korte tijd. Dit platform heeft alles veranderd voor ons. Binnen een aantal weken waren niet alleen de verliezen goed gemaakt, we verdiende gemakkelijk €10.000 per week!”

Didi:”in totaal hebben we al €2.650.000 winst gemaakt”

Didi en zijn dochter bij TV-programma

Didi weigerde te vertellen aan tafel welke programma hij gebruikt omdat hij bang was voor de eventuele gevolgen. Toch hebben wij hem te pakken gekregen om zijn het platform nader toe te lichten.

WAT IS BITCOIN FAMILY PRECIES EN HOE WERKT HET?

“Het idee achter Bitcoin Family is simpel: elke persoon te laten profiteren van de cryptocurrency explosie, wat nog steeds de meest lucratieve investering van de 21e eeuw is, wat de meeste mensen ook zeggen.

De prijs van Bitcoin is momenteel aan het schommelen rond het hoogste punt van van €20,000 per Bitcoin. Door de grote marktschommelingen zijn handelaren juist nu grote winsten aan het boeken. Waarom? Omdat al de schommelingen in Bitcoin en de cryptocurrencies die daarmee samenhangen kansen bieden om snel rendement te maken.

Het zijn vooral de kleinere cryptocurrencies zoals Ripple, Ethereum, Monero en zCash die nog steeds een rendementen behalen van 10.000%+ voor alledaagse mensen in Nederland.

Met Bitcoin Family kunt je profiteren van al deze cryptocurrencies, juist nu. Edge maakt gebruik van meerdere kunstmatige intelligenties (AI) om automatisch long- en short selling voor je af te handelen, zodat je de hele dag rendement kunt maken, zelfs terwijl je slaapt.

Immediate Edge wordt ondersteund door enkele van de slimste en meest technische mensen die momenteel op aarde zijn.

Deze tech-genieën hebben miljoenen bedrijven opgebouwd in het oplossen van complexe problemen zoals online betalingen, computer techniek en transport. Nu pakken ze het wereldwijde probleem van de ongelijkheid in rijkdom aan, door iedereen (ongeacht hoe rijk of arm ze zijn) genoeg geld te laten verdienen.

HET MEEST WINSTGEVENDE SYSTEEM DAT DE GROTE BANKEN GEHEIM WILLEN HOUDEN

Didi gaat verder,

“Momenteel hebben we moeilijke economische tijden, en dit is de oplossing waar mensen op hebben gewacht. Nooit in de geschiedenis hebben we zo’n geweldige kans gehad waarvan de gewoon burger zo gemakkelijk van kan profiteren. Nooit was het mogelijk om in zo’n korte tijd enorme rijkdom te genereren.

Sommige mensen aarzelen om dit te proberen omdat het zo anders is dan dat ze gewend zijn. En dat komt omdat de grote banken dit al jaren proberen te verbergen! Deze banken creëren actief propaganda en noemen cryptocurrencies en platforms zoals Bitcoin Family oplichterij.

Waarom?

Ze zijn bang dat hun bedrijfswinsten zullen krimpen zodra hun klanten weten hoe ze zelf enorme rijkdom kunnen creëren.

De waarheid is dat cryptocurrency de kans van je leven is en dat niet iedereen deze durft te grijpen. Ik heb al boze telefoontjes en bedreigingen ontvangen van grote financiële instellingen omdat ik deze technologie onder de aandacht probeer te brengen. Maar gelukkig zal het een kwestie van tijd zijn voordat andere Nederlanders ontdekken wat de kracht van dit systeem is.

Ik wil dit delen, omdat ik honderden e-mails ontvangen heb van mensen die mij willen bedanken. Mijn favoriet is van een jongen die zijn kleine broertje zijn droomauto kado kon doen met het geld dat hij verdiende met Bitcoin Family – Aston Martin Rapide S. Dit platform kan het leven van de gebruikers helemaal veranderen”

Wesley Jansen gebruikte zijn winst van Immediate Edge om deze sportauto voor zijn broertje te kopen: “Ik had nooit gedacht dat ik hem dit zou kunnen geven. Het is geweldig om te zien wat dit platform kan doen!”

WERKT BITCOIN FAMILY ? WE TESTE HET ZELF

Onze hoofdredacteur stond ons niet toe het interview met Didi publiceerde voordat we geverifieerd hadden dat Bitcoin Family een legitieme manier is om vanuit huis geld te verdienen.

De eindverantwoordelijke wilden niet dat we informatie vrijgeven waardoor inwoners van Nederland mogelijk hun zuurverdiende geld zouden verliezen.

Daarom heeft ons redactieteam Immediate Edge zelf getest om er zeker van te zijn dat het echt werkt zoals Did beschrijft.

Een van onze online editors, Harold Klavers, bood aan om zijn eigen geld te riskeren en Immediate Edge te testen. Harold is een 53-jarige vader van 2 dochter wiens vrouw dit jaar door de crisis haar baan is verloren. Hij gaf toe dat hij het financieel moeilijk had en deze investeringsmogelijkheid wel eens het antwoord zou kunnen zijn.

Harold, zijn vrouw en twee dochters

Harold’s familie had moeite om rond te komen en hoopte dat Bitcoin Family zijn financiële druk zou kunnen verlichten. Hij besloot het systeem te testen en zijn resultaten te rapporteren.

“Toen ik het interview met Didi hoorde, dacht ik eerst dat hij een grapje maakte. Geld verdienen vanaf je laptop terwijl je op reis bent klinkt als een droom. Ik besloot het toch te proberen vanwege mijn financiële situatie – en omwille van een goede journalistiek.

Ik keek naar een inleidende video over het platform en schreef me in. De video leek veelbelovend, dus zette ik mijn twijfels opzij. Ik schreef me in en binnen een paar uur kreeg ik een telefoontje van mijn persoonlijke agent. Hij beantwoordde alle vragen en twijfels die ik had, en verzekerde me dat ik geld zou gaan verdienen.

Mijn persoonlijke agent beloofde zelfs dat hij mijn aanbetaling van €300 onmiddellijk zou terugbetalen als ik ook maar één cent zou verliezen. Zo zeker was hij dat dit mijn leven zou veranderen. Dat is meer klantenservice dan ik ooit gezien heb,geen wonder dat banken bang zijn.

Zodra ik toegang kreeg tot het platform, heb ik mijn initiële investering van €300 gestort. Immediate Edge is een automatisch handelsplatform voor cryptocurrency. De software maakt gebruik van geavanceerde AI-algoritmen en Machine Learning om precies te voorspellen wanneer cryptocurrencies op en neer gaan. Vervolgens koopt en verkoopt het automatisch. DE technologie heeft ons leven al op alle mogelijke manieren gemakkelijker gemaakt, dus waarom zou je het niet gebruiken nog meer te verdienen?

DE RESULTATEN VAN HAROLD

“Binnen 1 uur na het storten van €300, begon de software voor mij te handelen. Om eerlijk te zijn, ik was eerst erg bang dat ik al mijn geld meteen zou verliezen. En ja hoor, mijn eerste transactie had een verlies van €12!

Ik voelde mijn keel dichtknijpen. Ik dacht dat ik was opgelicht. Ik was zelfs bereid om mijn persoonlijke investeerder te bellen en mijn geld terug te vragen. Maar toen herinnerde ik me wat hij me eerder tijdens ons telefoongesprek had verteld: het algoritme heeft ongeveer 80-89% van de tijd gelijk. Je zult niet ELKE transactie winnen, maar je zult genoeg winnen en daardoor onderaan de streep winstgevend zijn.

Dus ik liet de software zijn gang gaan, maar hield het nauwlettend in de gaten. De volgende transactie was wel winstgevend! Slechts €19, maar het was toch iets. De volgende transactie was een winst van €32.10. Vervolgens €27.50 winst, wat een totale winst oplevert van €66.60. En dit was allemaal in minder dan 5 minuten!

Al snel begon ik geld te verdienen als water en ik kon mijn ogen niet geloven. Elke keer dat ik het scherm vernieuwde, werd mijn winst hoger en hoger. Ik had het gevoel dat ik drugs op had, want dit was zo’n opwindende rush. Elke keer dat ik mijn dashboard vernieuwde, groeide mijn winst steeds hoger!

Nu weet ik waarom Didi altijd in een goed humeur is, waarom de grote banken niet willen dat mensen dit te weten komen! Aan het eind van de dag had ik meer dan €550 verdiend, niet slecht bij een startinvestering van slechts €300! Ik was zo opgewonden dat ik nauwelijks slaap kreeg.

De volgende dag was het dinsdag en ik moest weer aan het werk. Ondanks dat andere wisten dat ik dit stuk aan het schrijven was vertelde ik het eerst niet op werk. Het was moeilijk om me op mijn werk te concentreren, wetende dat de Bitcoin Family-software zoveel geld opleverde.

Ik sloop een paar keer naar de badkamer om mijn winst te checken, en dit bleven zich opstapelen (met hier en daar een klein verlies). Aan het einde van de dag, was mijn balans €1.849,13. Dat is meer dan ik in een WEEK verdien met mijn huidige baan!

Tegen het einde van de week verdiende ik totaal €5.349,12. Ik heb €4.500 opgenomen en besloot de rest opnieuw te investeren. Binnen 2 dagen ontving ik mijn eerste uitkering van mijn winst, ik kon het niet geloven.

Harold besloot door te gaan met Bitcoin Family

“Nu verdien ik per dag tussen de €700-€2.000 extra dankzij Bitcoin Family. Het geld wordt gewoon om de paar dagen op mijn bankrekening gestort. Slechts een paar klikken en ik ontving mijn geld binnen 24-48 uur Elke keer dat de overschrijving op mijn lopende rekening komt, moet ik mezelf knijpen om er zeker van te zijn dat ik niet droomde.”

“Ik hou van mijn baan hier omdat ik mensen belangrijke nieuwsverhalen zoals deze kan brengen (anders was ik inmiddels wel gestopt met werken). Ik ben blij dat ik het risico heb genomen om Immediate Edge zelf te proberen. Mijn vrouw is gelukkiger dan ooit en de spaarrekeningen van mijn dochters zijn goed gevuld. Mijn collega’s kunnen zichzelf wel tegen hun hoofd slaan, ze hebben zich twee weken geleden niet niet hebben aangemeld.

ZELF AAN DE SLAG MET BITCOIN FAMILY (BEPERKT AANTAL PLEKKEN BESCHIKBAAR)

Om te beginnen heeft u alleen uw computer, smartphone of tablet met internettoegang nodig. U hebt geen andere specifieke vaardigheden nodig dan te weten hoe u een computer en internet gebruikt. U heeft geen ervaring met technologie of cryptocurrency nodig, want de software en uw persoonlijke agent garanderen dat u winst maakt.

Een ander voordeel van dit programma is dat je kunt beginnen wanneer je wilt. U kunt uw eigen dagen indelen – of dat nu 5 uur of 50 uur per week. Start gewoon de automatische trading-software wanneer u maar wilt, en u kunt pauzeren wanneer u maar wilt (ik weet niet waarom je dat ooit zou doen).

Om de tijd van onze lezer te besparen en de functionaliteit van de Bitcoin Family te controleren, heeft Harold een snelle handleiding gemaakt meteen te kunnen starten.

HIER IS MIJN STAP-VOOR-STAP HANDLEIDING:

Het eerste dat u ziet, is een video die de kracht van Bitcoin Family laat zien. De video is erg druk, maar het is een Amerikaans product en zo doen ze die dingen. Hoe dan ook, je geeft gewoon je naam en e-mailadres op naast de video om meteen aan de slag te gaan.

( Tip : zelfs als u niet besluit om geld te investeren, raad ik u aan om u nu aan te melden, omdat het gratis is en de registratie voor inwoners van Nederland op elk moment kan eindigen)

Vervolgens wordt u gevraagd om uw eerste storting te doen. Terwijl ik naar de storingspagina navigeerde, ging mijn mobiel. Het was een internationaal nummer, dus ik aarzelde om te antwoorden, maar toen besefte ik dit mijn investeringsagent was.

Het was inderdaad mijn eigen persoonlijke accountmanager. Zijn service was geweldig. Hij heeft me door het hele financieringsproces geleid. Ze accepteren alle gangbare betalingsvormen en ik deed de minimum storting van €300.

Eenmaal de storting ontvangen, navigeerde ik naar de “Auto-Trader” -sectie van de software, stelde het bedrag in op de aanbevolen €50. De software begon in een hoog tempo te handelen en ik was eerst bezorgd, maar liet het zijn ding doen.

“Iedereen wil rijk worden, maar niemand weet hoe. Nou, Bitcoin Family is de kans van je leven om een ​​fortuin op te bouwen. Het zal NIET voor altijd bestaan, dus mis het niet. ” – Harold Klavers

UPDATE

We hebben zojuist bericht ontvangen dat vanaf vandaag, bijna alle plekken zijn gevuld voor inwoners van Nederland. Bitcoin Family kan slechts een beperkt aantal gebruikers accepteren om ervoor te zorgen dat de winst per gebruiker hoog is. Vanaf nu zijn er nog (37) plekken over, dus schiet op en meld je nu aan om je plek veilig te stellen .

Related Posts