Home » Magdalena Andersson Bitcoin Revolution recension 2022 – bluff eller äkta?

Magdalena Andersson Bitcoin Revolution recension 2022 – bluff eller äkta?

by admin

SPECIALRAPPORT: Magdalena Andersson senaste investering förbluffar experterna och storbankerna är livrädda!

Svenska medborgare tjänar reda miljontals kronor hemifrån med det här “förmögenhetskryphålet” – men är det lagligt?

Magdalena Andersson avslöjade en ny hemlig investering som gör hundratals människor i Sverige väldigt rika.

Finansminister Magdalena Andersson gör personer som bor i Sverige till miljonärer, men högt uppsatta inom regeringen försöker stoppa henne. Nyligen meddelades att Andersson har investerat miljontals kronor i en ny revolutionerande app, som tjänar in i genomsnitt 9,000 kr per månad för vanliga svenskar.

Hennes senaste investering handlade om stora internationella banker, särskilt HSBC, Goldman Sachs och JP Morgan Chase, vilket gör att hon pressar den svenska regeringen att lagstifta bort tomrummet kring företaget som tjänar ihop miljontals kronor skattefritt åt vanliga svenskar.

Magdalena Andersson säger att med en liten investering på 3,000 kr kan användare förvänta sig avkastning på mer än 10,000 % på några månader. Plattformen heter ”Bitcoin Revolution” och idag tjänar en genomsnittlig användare i Sverige ungefär 9,000 kr per månad enligt rapporter från kunder som inte ens har blivit miljonärer.

VI FRÅGADE MAGDALENA ANDERSSON, VARFÖR INVESTERADE DU I PLATTFORMEN ‘BITCOIN PRIME‘?

“Cryptovalutor har intresserat mig ända sedan jag upptäckte dem för några år sedan. Jag la inte så stor vikt vid affärsnyheterna när de skrämde folk och sa att kryptovalutor var en fluga och att det snart skulle vara i det förgångna. Sanningen är att sedan den uppfanns så har kryptomarknaden varit det bästa sättet att tjäna pengar på under 2000-talet.

Det är ganska uppenbart varför bankerna är mot kryptovalutor och det kan sammanfattas i ett ord … RÄDSLA!

De är livrädda att människor ska ta deras pengar från banksystemet och investera i något bankerna inte kan göra vinst på.

Till en början var jag skeptisk, innan jag testade plattformen hade jag handlat med kryptovalutor i mer än ett år och hade aldrig sett någon automatiserad mjukvara som denna som gör allting för dig. Men efter att ha satt in minst 3,000 kr på mitt konto och efter registreringen kom det resultat första dagen och visade att produkten verkligen är fantastisk.

Jag personligen gick ungefär med 18,000,000 kr i vinst genom att använda Bitcoin Revolution som ni kan se på mitt konto.”

Magdalena Andersson tog upp sin telefon och visade oss sitt konto i realtid.

“Jag bestämde mig för att visa i direktsänd TV att den här mjukvaran funkar och att jag verkligen uppmanar människor att testa själva innan möjligheterna försvinner och regeringen lagstiftar om företag som Bitcoin Billionaire.”

ÄR DET INTE FARLIGT ATT INVESTERA I KRYPTOVALUTOR?

“Jag vet att det är läskigt att testa något nytt. Och de flesta har hört att krypto bara är en bluff. Men sanningen är att det är den stora bankerna som sprider de ryktena. De förlorar massor av pengar på grund av uppsvinget för kryptovalutor, det är därför de gör vad som helst för att misskreditera dem och få människor att inte investera. Ju fler som inser hur lätt det är att tjäna pengar med kryptovalutor, desto fler kunder förlorar bankerna. Det finns ingen annan investering som kan erbjuda en avkastning på 10,000 % med bara 3,000 kr.”

VAD EXAKT ÄR EN BITCOIN REVOLUTION OCH HUR FUNGERAR DET?

Idén bakom Bitcoin Revolution är enkel och tydlig: Att låta en genomsnittsperson tjäna på kryptovaluta-boomen, som fortfarande är den mest lukrativa investeringen hittills under 2000-talet, oavsett vad de flesta människor tycker.

Fastän Bitcoin-kursen har sjunkit från toppvärdet på 20,000 USD per Bitcoin, tjänar handlare fortfarande storkovan. Varför? Därför att det finns tusentals andra kryptovalutor förutom Bitcoin som handlas med enorma vinster dagligen.

Några av kryptovalutorna är Ripple, Ethereum, Monero och Zcash. De ger fortfarande vinster på över 10 000 % eller ännu mer, till vanliga människor i Sverige.

Bitcoin Revolution låter dig dra fördel av alla dessa kryptovalutor, till och med på en Bear-marknad. Den använder sig av artificiell intelligens (AI) för att automatiskt hantera långa och korta affärer åt dig så att du kan tjäna pengar dygnet runt, även när du sover.

Bitcoin Revolution backas upp av några av de smartaste tekniska hjärnorna som någonsin existerat. Richard Branson, Elon Musk och Bill Gates, för att bara nämna några.

Bill Gates och Richard Branson diskuterar Bitcoin Revolution vid CES 2021.

De här tekniska genierna har byggt upp multimiljardföretag för att lösa komplexa problem, såsom online-betalningar, datoranvändning och transporter. Nu fokuserar de på det globala problemet med rikedomsojämlikheten genom att låta vem som helst – oavsett hur rika eller fattiga de är – tjäna tillräckligt med pengar för att njuta av ett lyckligt och meningsfullt liv.

DEN LUKRATIVA, HEMLIGA VINSTMASKIEN SOM STORBANKERNA INTE VILL ATT DU SKA KÄNNA TILL

Magdalena Andersson fortsätter,

“”Vi lever i en hård ekonomisk verklighet och detta är lösningen som folk har väntat på. Aldrig tidigare i historien har vi sett en sådan här fantastisk möjlighet för vanligt folk att kunna generera enorma rikedomar på så kort tid.

Vissa personer är tveksamma till att testa systemet eftersom det är så annorlunda. Och det beror på att storbankerna försöker dölja det! Storbankerna publicerar aktivt propaganda som kallar kryptovaluta och plattformar som Bitcoin Revolution för en bluff. Varför? De är oroliga för att se sina företagsvinster minska, när kunderna själva känner till hur man skapar stora förmögenheter.

Sanningen är att kryptovalutor är den största revolutionen under vår livstid och alla som inte hoppar på den här möjligheten missar den. Jag har redan fått arga samtal och hot från stora finansiella företag, eftersom jag ökar folks uppmärksamhet kring denna teknik. Men strunta i dem. Folk i Sverige börjar redan inse sanningen och det är bara en tidsfråga innan fler och fler gör det.

Jag delar med mig av detta eftersom jag även har fått hundratals mejl från personer som är tacksamma för att jag delar med mig av hemligheten. Min favorit är från en ung man som köpte en drömbil till sin lillebror – en Ferrari 488 Pista, med hjälp av pengarna han tjänade på Bitcoin Revolution . Den här plattformen gör verkligen livet bättre för hela världens befolkning.”

Ända sedan min lillebror var liten har han önskat sig en Ferrari 488 Pista på grund av den vackra klassiskt röda färgen och den kraftfulla motorn. Och på sistone har jag tjänat en enorm summa pengar med hjälp av en ny trading-plattform för kryptovaluta (skicka mig ett meddelande om mer information), så jag överraskade honom med hans DRÖMBIL! Hans reaktion var OBETALBAR! Jag gillar dig, lillebror!

FUNGERAR VERKLIGEN BITCOIN REVOLUTION? VI TESTAR SJÄLVA

Våra redaktörer lät oss inte att publicera intervjun med Magdalena Andersson innan vi verifierade att Bitcoin Revolution verkligen är en verklig möjlighet att tjäna pengar hemifrån. Vår företagsledning vill inte släppa någon information som kan orsaka att Svenskar förlorar sina välförtjänta pengar.

Vårt redaktionsteam testade Bitcoin Revolution för att säkerställa att det faktiskt fungerar så som Andersson beskrev. En av våra online-redaktörer, Oliver Sandström, ställde upp frivilligt på att riskera sina egna pengar och testa Bitcoin Revolution.

Oliver är en 53-årig tvåbarnspappa vars hustru blev arbetslös förra året på grund av sjukdom. Han medgav att han kämpade ekonomiskt och att den här investeringen kunde vara lösningen.

Olivers familj kämpade för att klara sig ekonomiskt och hoppades att Bitcoin Revolution skulle förbättra ekonomin,, så han bestämde sig för att testa systemet och rapportera om sina resultat.

Oliver berättar:

“Först när jag hörde intervjun med Magdalena Andersson trodde jag att han skämtade. Tjäna pengar hemifrån är bara en fantasi. Jag bestämde mig för att prova det i alla fall under mina egna ekonomiska förhållanden – och för den goda journalistikens skull.

Jag tittade på en introduktionsvideo om plattformen och registrerade mig därefter. Videon verkade lova mer än vad som känns rimligt, men jag lade min skepsis åt sidan. Inom några timmar fick jag ett samtal från min ekonomiska rådgivare. Han besvarade alla mina frågor och tvivel och försäkrade mig att jag skulle tjäna pengar. Punkt slut.

Min ekonomiska rådgivare lovade även att om jag förlorar ett enda öre, skulle han utan dröjsmål återbetala min insättning på 300 €. Så säker var han att detta skulle förändra mitt liv. Det visar verkligen på en kundservice utöver allt jag har sett tidigare och det är inte konstigt att bankerna är rädda.

När jag fick tillgång till plattformen gjorde jag min första insättning på 300 €. Plattformen handlar i Euro (EUR) och Dollar (USD).

Själva Bitcoin Revolution -systemet är en plattform för automatisk handel i kryptovalutor. Programvaran använder avancerade AI-algoritmer och maskininlärning för att förutsäga exakt när kryptovalutor kommer att gå upp eller ner. Därefter kommer den automatiskt att köpa och sälja åt dig dygnet runt. Tekniken har redan gjort våra liv lättare på alla tänkbara sätt, så varför inte använda den för att tjäna mer pengar också?”

OLIVERS REALTIDSRESULTAT MED SYSTEMET

“Inom 1 timme efter insättningen på 300 € började programvaran handla åt mig. I ärlighetens namn var jag nervös över att systemet skulle förlora alla mina pengar. Och mycket riktigt, min första affär gav en förlust på 235 kr!

Jag kände hur jag fick en klump i magen. Jag trodde att jag hade blivit lurad. Jag var även beredd att ringa min ekonomiska rådgivare och be om pengarna tillbaka. Men sedan kom jag ihåg vad han berättade för mig tidigare under vårt samtal: algoritmen har rätt cirka 80-89% av tiden. Du kommer inte att vinna VARJE affär, men du kommer att vinna tillräckligt för att gå med vinst i slutändan.

Så jag lät programvaran fortsätta handla åt mig och bevakade den noggrant. Nästa affär gav vinst! Endast 179 € men det var alltid något. Affären efter det gav mig 481 € i vinst. Därefter 207 € vinst, vilket sammanlagdt innebar en vinst på 631 €. Och allt detta under 5 minuter!

Inom kort började jag skopa upp pengar likt glasskulor och jag kunde inte tro mina ögon.

Varje gång jag uppdaterade skärmen såg jag hur mina vinster växte mer och mer. Det kändes som om jag gick på droger, eftersom det var en sådan spännande jakt på vinster.

Nu vet jag varför Magdalena Andersson är på så gott humör hela tiden. Och varför storbankerna vill hålla folk borta från detta rikedomskryphål. Vid slutet av dagen hade jag gjort en vinst på över 7.111 €, inte dåligt med en startinsättning på 300 €! Jag var så exalterad att det knappt gick att sova på natten.

Nästa dag var en tisdag och jag var tvungen att gå tillbaka till arbetet. I ärlighetens namn (berätta inte detta för min chef), så var det svårt att fokusera på jobbet och samtidigt veta att Bitcoin Revolution-programvaran tjänade pengar åt mig.

Jag smög ut på toaletten ett par gånger för att kolla mina vinster och de fortsatte att travas upp (med en liten förlust här och där). Vid slutet av dagen, innan jag lade barnen till sängs, låg mitt kontosaldo på 14.302 €. Det är mer än jag tjänar på en VECKA på mitt vanliga jobb!

I slutet av veckan hade jag tjänat totalt 56.707 €. Jag tog ut exakt 4 500 € och återinvesterade återstoden. Inom 2 dagar fick jag min första check i posten – på exakt 4 500 €. Jag kunde inte fatta att detta var verklighet!”

Oliver fick en check på 4 500 € fför sina första två veckor med Bitcoin Revolution

Oliver fortsätter,

“Nu tjänar jag konsekvent ytterligare 7.420 till 15.901 € per dag, tack vare Bitcoin Revolution. Nu sätts pengarna in på mitt bankkonto var och varannan dag. Bara några klick och jag får mina pengar inom 24-48 timmar. Varje gång en överföring landar på mitt bankkonto blir jag tvungen att nypa mig själv för säkerställa att jag inte drömmer.

Lyckligtvis ÄLSKAR jag mitt jobb här, eftersom jag kan ge folk viktiga nyhetshändelser (såsom denna) annars skulle jag ha slutat nu. Jag bokade dock en semester för min familj till Bali Indonesien, för att fira att vara skuldfri och äntligen ha min familjs ekonomi på rätt spår igen!

Detta hade inte vara möjligt utan Andersson generositet och möjligheten att höra om hans hemliga liv på TV. Och jag är glad att jag tog risken att prova Bitcoin Billionaire Pro själv. Min hustru är lyckligare än någonsin och mina barns leksakskåp är välfyllda.

Mina medarbetare kritiserar sig själva för att de inte registrerade sig för två veckor sedan som jag gjorde. Men inom kort hade hela vårt kontor registrerat sig (inklusive min chef) och de kallar mig för ‘hjälte’ för att ha provat detta.”

HUR MAN KOMMER IGÅNG MED BITCOIN REVOLUTION (BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER TILLGÄNGLIGA)

För att komma igång behöver du bara din dator, smarttelefon eller surfplatta med Internetanslutning. Du behöver inte några särskilda färdigheter mer än att veta hur man använder en dator och surfa på internet. Du behöver inte någon erfarenhet om teknik eller kryptovalutor, eftersom programvaran och din ekonomiska rådgivare garanterar du att går med vinst..

En annan fördel med programvaran är att du kan komma igång när du vill. Du kan sätta upp ditt eget schema – oavsett om det är 5 timmar per vecka eller 50 timmar per vecka. Starta bara auto-trading-programvaran när du vill och pausa den när du vill (jag vet bara inte varför du någonsin skulle vilja det, dock).

För att spara våra läsares tid och dubbelkolla funktionaliteten, var Oliver vänlig nog att skapa en handledning för att komma igång med systemet.

HÄR ÄR MIN STEG-FÖR-STEG GENOMGÅNG:

Det första du ser är en video som visar styrkorna hos Bitcoin Revolution . Reklamen är kaxig och djärv och “går rakt på sak”, men det är en amerikansk produkt och det är så de fungerar där borta. Hur som helst, du anger helt enkelt ditt namn och e-postadress bredvid videovisaren för att komma igång direkt.

(Tips: Även om du inte vill investera några pengar just nu så rekommenderar jag att du registrerar dig nu, eftersom det är gratis och för att registreringarna för svenska medborgare kan avbrytas vilket ögonblick som helst)

Därefter uppmanas du att finansiera ditt konto. När jag navigerade på insättningssidan ringde min mobiltelefon. Det var ett internationellt nummer, så jag var tveksam till att svara, men sedan insåg jag vem det uppenbarligen var från.

Javisst, det var min egen personliga, ekonomiska rådgivare. Han var fantastisk. Han hjälpte mig igenom hela finansieringen. De accepterar alla ledande kreditkort som Visa, MasterCard och American Express. Jag fortsatte och satte in det lägsta beloppet, vilket är 300 €.

När finansieringen var klar fortsatte jag till programvarans “Auto-Trader”-del, ställde in handelsbeloppet på rekommenderade 530 € och aktiverade det. Programvaran började handla i snabb takt. Först blev jag orolig, men jag lät den göra sin grej.

“Alla vill bli rika, men ingen vet hur. Nåja, detta är ditt livs chans att bygga en förmögenhet som gör det möjligt för dig att leva det liv du verkligen vill ha. Möjligheten kommer INTE att existera för evigt, så missa den inte.”– Magdalena Andersson

UPPDATERING

Vi fick precis nyheter som meddelar att idag är nästan alla positioner fyllda för svenska medborgare. Bitcoin Revolution kan endast acceptera ett begränsat antal användare för att hålla vinsten per användare så pass hög. Just nu finns det fortfarande (37) platser kvar, så skynda på och  anmäl dig nu för att säkra din plats..

Related Posts