Home » Nikolaj Coster-Waldau Bitcoin Evolution anmeldelse – fidus eller legit?

Nikolaj Coster-Waldau Bitcoin Evolution anmeldelse – fidus eller legit?

by admin

Nikolaj Coster-Waldau, star of the series “Game of Thrones”, fortæller om, hvordan han tjente sin formue på 400 millioner euro – han hævder, at alle kan gøre det og fortæller om “Natholdet.”

Som det ses i “Natholdet”, har Nikolaj Coster-Waldau åbnet en automatiseret handelsplatform kaldet Bitcoin Evolution. Ideen var enkel: at give en almindelig person mulighed for at tjene penge på valuta-boomet. Selv hvis de ikke ejer nogen former for investeringer eller har teknologisk erfaring.

Brugeren foretager ganske enkelt en indledende indbetaling på platformen, normalt svarende til 250€ eller mere, hvorefter den automatiserede handelsalgoritme vil fungere. Ved hjælp af en kombination af data- og maskinindlæring, vil algoritmen kende den ideelle tid at købe Bitcoin til en lav pris, samt sælge ved en høj, maksimeret bruger fortjeneste.

For at demonstrere platformens enorme magt, bad Nikolaj om, at Anders Breinholt lagde 250€ live på “Natholdet.”

Anders Breinholt efter at have købt sin første Bitcoin ved hjælp af Bitcoin Evolution.

Efter at hans første indbetaling på 250€ blev foretaget, begyndte handelsplatformen at arbejde, købe lavt og sælge højt. Inden for 3 minutter øgede han med stor succes, sine første midler til 493€. Dette er et overskud på 143€.

Alle deltagerne fra ”Natholdet”, herunder produktionspersonalet, blev straks imponeret over, hvor nemt det var at tjene penge. Platformen håndterer alt handelsarbejde automatisk, og da prisen er ret ustabil, er der mange muligheder for overskud.

Selv før Nikolaj Coster-Waldau havde formået at svare på alle spørgsmålene, brød Anders Breinholt ud og sagde med et stort smil rundt om ansigtet: “Jeg røg op på 698,42€ på blot 8 minutter.”

Vi besluttede at prøve for at se, om du virkelig kan tjene penge ved hjælp af platformen.

For at komme lige til sagen: Vi opdagede hurtigt, at platformen opkræver et gebyr på 2% af overskuddet, som brugeren modtager, og du derudover først skal lave en minimums indbetaling på 250€. Disse penge vil være din første investering, som handelssoftwaren bruger til handel.

Derudover lærte vi også, at Bitcoin Evolution tjener penge ved at købe, når prisen går op, og når prisen går ned. Dette kaldes short sales, og platformen behandler dem automatisk. Mit resultat med Bitcoin Evolution efter 7 dage:

Jeg besluttede at registrere en konto på Bitcoin Evolution, lavede en indledende indbetaling på 250€, samt aktiverede min konto.

På ”Natholdet” formåede Anders Breinholt, at tjene 143.18€ på blot 3 minutter, hos mig selv tog det væsentlig længere tid. Det tog platformen 20 timer at opnå en fortjeneste på 80,19€, hvilket stadig imponerede mig! Jeg har aldrig købt en Kryptovaluta før og har aldrig lavet en aftale i mit liv, men her var jeg i stand til at tjene penge.

Jeg brugte omkring 5 minutter om dagen på at tjekke mine resultater, og efter 5 dage handlede platformen helt op til 830€ i alt. Dette er 137% mere end mit indledende indskud. Jeg begyndte at blive en rigtig tilhænger af denne platform.

Efter 7 dage steg min oprindelige investering til 2.930€. På dette tidspunkt var mine tanker fuldt optaget af alle de forskellige ting, jeg kunne bruge pengene på. Dette er flere penge end hvad jeg tjente på en uges arbejde, og derudover brugte jeg mindre end 30 minutter, på at tjekke platformen.

Jeg besluttede at holde min konto aktiv i 15 dage, da jeg ønskede at se, hvor højt op jeg kunne komme. Min konto sluttede til sidst på 6.380,10€, men havde et negativt resultat på – 79,51 €. Jeg kiggede herefter mine børsblade igennem og fandt ud af, at ikke hver handel er indbringende, nogle taber faktisk penge.

Platformen er ikke magisk, men efter 70% af mine transaktioner var indbringende, var nettoresultatet, at jeg tjente 7300.59€ fra mit første indskud på 250€. Det tog mig mindre end 30 minutters arbejde om ugen og krævede absolut ingen teknisk kunnen eller investeringserfaring.

Som du kan se på skærmbilledet nedenfor, besluttede jeg at bruge funktionen “udbetal penge” for at udbetale 7300.59€ fra min konto. Generelt kunne jeg tjene 7300.59€ ved hjælp af Bitcoin Evolution. Jeg besluttede at trække mine penge ud, for at bruge dem på ferier i udlandet. Når jeg vender tilbage med de pengene, der nu er tilbage efter ferien, vil jeg helt sikkert geninvestere i Bitcoin Evolution.

Bemærk: Det tog 48 timer for at mine penge kom ud på min bankkonto.

Prøv Bitcoin Evolution nu

Bitcoin Evolution gør det muligt for vores læsere at prøve platformen med et minimumsindskud på kun 250€. Du kan når som helst udbetale dette beløb.

Ud fra den enorme stigning i popularitet handelsplatformen har, kan denne indledende minimumsindbetaling øges!

Det er afgørende, at du tilmelder dig Bitcoin Evolution med det samme, da vi ikke ved, hvor mange pladser, der vil være tilgængelige

Du kan indsætte penge på din konto via kreditkort eller bankoverførsel.

Der er tre trin for at komme i gang:
1. Tilmeld dig en gratis konto
2. Indbetaling Minimum 250€
3. Brug handelsplatformen til at få overskud

Bemærk: Du kan udbetale dit overskud eller indledende indbetaling på hvilket som helst tidspunkt ved at bruge knappen ‘udbetal’ inde i platformen

Trin 1: Indtast dine oplysninger for at tilmelde dig en gratis konto

Trin 2: Indbetal den indledende minimumsinvestering på 250€

Trin 3: Udbetal dit overskud (eller bliv ved med at investere dem for at generere mere overskud!)

Prøv Bitcoin Evolution nu

Related Posts