Home » Paul de Leeuw Immediate Edge ervaringen 2022 – oplichting of legitiem?

Paul de Leeuw Immediate Edge ervaringen 2022 – oplichting of legitiem?

by admin

BELANGRIJK NIEUWS: Paul de Leeuws Nieuwste Investering Heeft Experten Verbaasd En De Grote Banken Zijn Bang

Vereist slechts EUR 215 of $ 215 om het systeem aan de gang te krijgen met GEGARANDEERDE resultaten

(- Nederlanders verdienen van thuis uit miljoenen euro’s door gebruik te maken van deze “speciale manier om rijkdom te vergaren” – maar zal het ervoor zorgen dat de Nederlandse tv-komiek aan het einde van deze maand stopt met werken?)

De Nederlandse tv-komiek Paul de Leeuw heeft naam gemaakt als iemand die recht voor de raap is en die het niet erg vindt om eerlijk te zijn over alles, ook over hoe hij zijn geld verdient.

Vorige week verscheen hij op Jensen! met Robert Jensen en kondigde een nieuwe “speciale manier om rijkdom te vergaren” aan, die volgens hem iedereen binnen 3-4 maanden in een miljonair kan veranderen. De Leeuw drong er bij iedereen in Nederland op aan om deze geweldige kans te grijpen voordat de grote banken het voorgoed stopzetten.

En ja hoor, minuten nadat het interview voorbij was, belde de Nederlandse bank KAS Bank om te voorkomen dat het interview van De Leeuw werd uitgezonden – maar het was al te laat.

Jensen! presentator Robert Jensen nodigde de Leeuw uit om tips te komen geven over het opbouwen van rijkdom en de Nederlandse tv-komiek liet een bom vallen:

Paul de Leeuw onthult live op tv zijn nieuwe geheim om geld te verdienen.

“Wat me zo succesvol heeft gemaakt, is het feit dat ik snel en zonder aarzelen nieuwe kansen aangrijp. En op dit moment verdien ik het meeste geld met een nieuw programma voor automatisch handelen in cryptovaluta genaamd Immediate Edge. Het is de grootste kans die ik in mijn hele leven heb gezien om snel een klein fortuin op te bouwen. Ik dring er bij iedereen op aan om dit uit te proberen voordat de banken het stopzetten.”

Jensen! presentator Robert Jensen bleef met ongeloof achter toen De Leeuw zijn telefoon tevoorschijn haalde en kijkers liet zien hoeveel geld hij verdient met dit nieuwe programma. Iedereen praat erover in Nederland!

De Leeuw had niet genoeg tijd om alles te vertellen, dus kregen we een exclusief interview met hem om meer te weten te komen over deze controversiële kans.

EXCLUSIEF INTERVIEW MET PAUL DE LEEUW

“Je hebt misschien wel al eens gehoord van dit nieuwe investeringsplatform voor cryptovaluta genaamd Immediate Edge. Dit platform helpt doodnormale mensen in Nederland, Azië en Noord-Amerika om van de ene op de andere dag een fortuin op te bouwen. Misschien ben je sceptisch omdat het te mooi klinkt om waar te zijn.”

Stephen stortte 215 EUR en probeerde het systeem zelf uit. Binnen enkele minuten had hij meer dan 539,13 EUR winst gemaakt!!

De Leeuw vertelt meer:

Dat snap ik omdat ik hetzelfde dacht toen een goede vriend me erover vertelde. Maar nadat ik het met mijn eigen ogen had gezien hoeveel geld hij verdiende, moest ik het zelf proberen.’

“Ik ben blij dat ik het heb geprobeerd, want het was een van de grootste en gemakkelijkste bedragen die ik ooit heb verdiend. Ik spreek over tienduizenden euro’s per dag, zonder enige inspanning. Het is letterlijk de snelste manier om op dit moment een hoop geld te verdienen. En het zal niet veel langer duren als steeds meer mensen erachter komen of wanneer de banken het voorgoed stopzetten.”

De Leeuw gaat verder,

“We gaan door moeilijke economische tijden, en dit is de oplossing waarop mensen hebben gewacht. Nooit in de geschiedenis hebben we zo’n geweldige kans gehad waar gewone mensen gemakkelijk van kunnen profiteren om in zo’n korte tijd een enorme rijkdom te vergaren.”

Onze hoofdredacteurs wilde het interview met Paul de Leeuw niet publiceren voordat we hadden geverifieerd dat Immediate Edge een legitieme mogelijkheid is om van thuis uit geld te verdienen. Onze bedrijfsleiders wilden niet dat we informatie vrijgaven waardoor Nederlanders hun zuurverdiende geld zouden kunnen verliezen.

Dus onze redactie heeft Immediate Edge getest om er zeker van te zijn dat het echt werkt zoals de Leeuw het beschrijft. .Een van onze online redacteurs, Godfried Lambert, bood aan om zijn eigen geld te gebruiken en Immediate Edge uit te testen.

Godfried is een 53-jarige vader van 2 meisjes wiens vrouw vorig jaar door ziekte haar baan verloor. Hij gaf toe dat hij het financieel moeilijk had en deze investeringsmogelijkheid zou de oplossing kunnen zijn.

De familie van Godfried had moeite om rond te komen en hoopte dat Immediate Edge hun financiële druk zou kunnen verlichten, dus besloot hij het systeem te testen en zijn resultaten te rapporteren.

Godfried vertelt:

“Toen ik het interview met de Leeuw hoorde, dacht ik eerst dat hij een grapje maakte. Geld verdienen van thuis uit is een droom. Ik besloot het toch te proberen gezien mijn financiële situatie – en omwille van de goede journalistiek.

Mijn persoonlijke investeerder beloofde zelfs dat hij mijn investering van 215 EUR onmiddellijk zou terugbetalen als ik ook maar een cent zou verliezen. Zo zeker was hij dat dit mijn leven zou veranderen. Dat is de beste klantenservice die ik ooit heb gezien en geen wonder dat de banken bang zijn.

Zodra ik toegang kreeg tot het platform, heb ik mijn initiële investering van 215 EUR gestort. Dat is ongeveer wat mijn familie elke maand aan fastfood uitgeeft, dus ik besloot om een maand lang geen fastfood te eten. Nu kunnen we gezond leven en de mogelijkheid hebben om rijk te worden.”

GODFRIED’S RESULTATEN

“Binnen 1 uur na het storten van 215 EUR begon de software voor mij te handelen. Om eerlijk te zijn, ik was zenuwachtig dat ik al mijn geld zou verliezen. En ja hoor, mijn eerste transactie was een verlies van 50 EUR!

Dus ik liet de software voor mij handelen en volgde het nauwlettend. De volgende transactie was winstgevend! Slechts 78 EUR, maar het was toch iets. De volgende transactie was 200 EUR winst. Dan 121 EUR winst, wat een totale winst opleverde van 321 EUR. En dit gebeurde allemaal in minder dan 5 minuten!

Nu weet ik waarom Paul de Leeuw altijd goedgezind is. En ook waarom de grote banken niet willen dat mensen in de buurt komen van deze speciaal manier om rijkdom te vergaren. Aan het eind van de dag had ik meer dan 3.134 EUR winst gemaakt, niet slecht met een investering van 215 EUR! Ik was zo opgewonden dat ik nauwelijks kon slapen.

Ik sloop een paar keer naar de badkamer om mijn winst te checken, en het bleef maar stijgen (met hier en daar een klein verlies). Aan het einde van de dag, voordat ik mijn kinderen naar bed bracht, was het bedrag op mijn rekening 5,607 EUR. Dat is meer dan ik in een WEEK verdien met mijn gewone baan!

Tegen het einde van de week had ik in totaal 22.235 euro verdiend. Ik heb wat geld opgenomen en de rest opnieuw geïnvesteerd. Binnen 2 dagen ontving ik mijn eerste cheque per post. Ik kon niet geloven dat dit het echt was! ”

Godfried gaat verder,

“Nu verdien ik van 2.909 EUR tot 6.235 EUR per dag extra dankzij Immediate Edge. Nu wordt het geld om de paar dagen op mijn bankrekening gestort. Slechts een paar klikken en ik ontving mijn geld binnen 24-48 uur. Elke keer dat de overschrijving op mijn lopende rekening komt, moet ik mezelf knijpen om er zeker van te zijn dat ik niet droom.

Dit zou niet mogelijk zijn zonder de vrijgevigheid van meneer De Leeuw en het delen van zijn geheim live op televisie.

Om onze lezers tijd te besparen en de functionaliteit te controleren, is Godfried zo vriendelijk geweest om een handleiding te maken om aan de slag te gaan met het systeem.

(Tip: zelfs als u niet besluit om geld te investeren, raad ik u aan om u nu aan te melden, omdat het gratis is en de inschrijving voor inwoners van Nederland op elk moment kan worden stopgezet)

Ik probeerde het en stortte het minimumbedrag van 215 EUR.

Eenmaal gestort, navigeerde ik naar de “Auto-Trader” -sectie van de software, stelde het handelsbedrag in op de aanbevolen 50 EUR en activeerde het. De software begon in een hoog tempo te handelen en ik was eerst ongerust, maar liet het zijn ding doen. ”

“Iedereen wil rijk zijn, maar niemand weet hoe het moet. Nou, dit is de kans van je leven om een ​​fortuin op te bouwen waarmee je het leven kan leiden waar je naar verlangt. Het zal NIET voor altijd bestaan, dus grijp je kans.” – Paul de Leeuw

BEGIN NU

 

 

3 GEMAKKELIJKE STAPPEN OM TE BEGINNEN

  1. Registreer voor een gratis account
  2. Stort minimaal 215 EUR
  3. Gebruik het geautomatiseerde handelsplatform om de klok rond winst te maken!

Opmerking: de registratie is nu gesloten voor het publiek en alleen gebruikers die zich aanmelden via onze exclusieve link krijgen toegang tot de software en een toegewijde persoonlijke investeerder

Stap 1:Registreer Voor Een GRATIS Account

Stap 2:Stort minimaal 215 EUR of een andere valuta

Stap 3:Gebruik het geautomatiseerde handelsplatform om de klok rond winst te maken!

BEGIN NU

BIJWERKEN

We hebben zojuist het bericht gekregen dat er vanaf vandaag () bijna geen plekken meer voor Nederlanders beschikbaar zijn. Immediate Edge kan in totaal slechts een beperkt aantal gebruikers accepteren om ervoor te zorgen dat elke gebruiker veel winst kan maken. Op dit moment zijn er nog (37) plaatsen beschikbaar, dus wees snel en meld je nu aan om je plek te bemachtigen.

Related Posts