Toimittaja:

Paula, kaikki tuntevat sinut menestyneenä laulajana. Miksi olet tänään tässä liiketapahtumassa?

Paula Koivuniemi:

Kyllä, ihmiset luulevat suurimman osan rahoistani tulevan ammattitoimistani, sekä mainossopimuksista. Todellisuudessa pääosa tuloistani on palautuksia sijoituksista.

Totta puhuakseni, en tiedä paljoakaan talousasioista. Talousneuvojani aina auttaa minua.

Ilman häntä en olisi tiennyt kryptovaluutoista. Sijoittaminen kryptovaluuttoihin, erityisesti altcoineihin, on uusi iso juttu, kuten on käynyt ilmi. Tuota noin… en tiedä kuinka paljon voin puhua asiasta. Joka tapauksessa, en tiedä, miten kryptovaluutat toimivat, mutta onnistuimme kasvattamaan sijoitukset 6-7-kertaisiksi viimeisen kuukauden aikana eräänlaisen automaattisen järjestelmän turvin altcoineihin sijoittamalla.

Toimittajan kirjoitus: MIKÄ ON ALTCOIN

Termi “altcoin” on lyhenne sanoista “alternative coins” (vaihtoehtoiset valuutat). Altcoin-nimityksellä viitataan kaikkiin niihin kryptovaluuttoihin, jotka ovat vaihtoehtoja Bitcoinille. Altcoineilla on yhteisiä piirteitä Bitcoinin kanssa, mutta erojakin löytyy. Altcoinit ovat Bitcoinin uudempia versioita: Bitcoinit puutteet on altcoineissa korjattu, vaikka suosiossa vaihtoehtovaluutat häviävätkin Bitcoinille. Kryptovaluuttoja on yli 14,000, joista suosituimpia ja markkina-arvoltaan suurimpia ovat Ethereum ($368 miljardia), Tether ($78 miljardia), Binance Coin ($70 miljardia), Cardano ($39 miljardia) ja Solana ($38 miljardia).

Toimittaja:

Joten, Paula, mistä “järjestelmästä” puhut?

Paula Koivuniemi:

Kuule, en hoida noita asioita, enkä edes tiedä sen nimeä. Haluan korostaa, että normaalit ihmiset yksinkertaisesti pelkäävät edes kokeilla uusia keinoja saada passiivista tuloa. Tämänkaltaiset taloustyökalut tarvitsevat vähän alkupääomaa, mutta tuovat oikeaa rahaa tässä ja nyt.

Paula Koivuniemi ansaitsee rahaa sijoittamalla altcoineihin

Keskustelumme aiheesta keskeyttettiin tässä. Toimitustiimimme tutki asiaa ja hänen talousneuvojansa assistentti jakoi tietoa Bitcoin UP.

Otimme siis yhteyttä yhteen perustajista, joka jakoi enemmän tietoa projektista.

Niko Heinonen, Bitcoin UP Johtava Kehitysinsinööri

Bitcoin UP on tekoälyllä toimiva automaattinen sijoitusjärjestelmä kryptovaluutoille. Olemme luoneet itseoppivan logiikkaytimen, joka tunnistaa tarkasti kryptovaluuttamarkkinoiden kannattavimmat liiketoimet ja ennustaa altcoinien kasvutrendit.

Halusimme luoda innovatiivisen ja täysin uudenlaisen sijoitustyökalun, jotta jokainen lapsesta vaariin voisi tienata rahaa altcoineilla.

Tuotteestamme ei puhuttu laajasti, koska meillä on tekninen raja käyttäjämäärälle. Ei ole tarvetta ylikuormittaa järjestelmää. Sitä käyttää nyt vain muutama sata sijoittajaa. Toivotamme kaikki uuden käyttäjät tervetulleiksi, mutta sinulla on jo kiire.

Nyt jatkamme järjestelmän kehittämistä, mutta suuret pankit koettavat kaikin keinoin salata tietoja Bitcoin UP.

Meidän on vaikeaa työskennellä tällaisessa tilanteessa, ja mikä lämmittää sielujamme ovat kiitollisuuskirjeet käyttäjiltämme. He ovat normaaleja ihmisiä, jotka ovat jo kokeilleet sijoitusmahdollisuuksia ja saaneet vakaan passiivisen tulon. Tässä on esimerkiksi kirje, joka tuli meille eilen.

JUMALA SIUNATKOON TEITÄ, BITCOIN UP WEALTH!!!

PETRI AARNIVIITA

minulle: 

Työskentelin ahkerasti yli 40 vuotta, enkä koskaan ajatellut, että eläke-etuuksien kanssa tulisi ongelmia kotimaassani. Tällä hetkellä eläkkeeni on hyvä, mutta mahdatkohan katsoa televisiota? Mitä huominen mahtaa tuoda mukanaan, jos uutisia on uskominen? Joka tapauksessa suuret kiitokset kaikille tämän hankkeen takana hääriville ihmisille. Olette antaneet minulle toivoa tulevaan ja mikä tärkeintä, lastenlasteni tulevaisuus näyttää nyt valoisammalta… Mistähän he mahtavat saada rahat hyvään koulutukseen? Olen tienannut alustallanne jo kuukauden päivät ja tunnen olevani kuin toinen ihminen! Tällä hetkellä minulla ei ole kerätyille voitoille kohdetta, mutta unelmana olisi hankkia pieni jahti. Kiitos vielä kerran tekemästänne työstä! Kaikki saavat taatusti tietää teistä!

Petri Aarniviita, 67 vuotta, eläköitynyt kemianinsinööri

Tällaiset sanat muistuttavat meitä missiomme tärkeydestä ja auttavat meitä jatkamaan vaikeuksista huolimatta. Voin sanoa varmasti, että suuret pankit voivat estää meidät milloin vain. Sinulla on juuri nyt mahdollisuus alkaa rakentaa vapaata ja onnellista tulevaisuuttasi. Tervetuloa! – Näin Bitcoin UP-edustaja päätti puheensa.

VAROITUS:

Paula Koivuniemi vuoto sai aikaan paljon surinaa ympäri maailman. Bitcoin UP ei ole saatavilla suurelle määrälle osallistujia. Ilmainen rekisteröinti kaikille sulkeutuu pian. Kiirehdi ja tule osaksi menestyvien kryptosijoittajien yhteisöä vielä rekisteröinnin ollessa kaikille avoin!

18. marraskuuta 2022 rekisteröitymispaikkoja oli jäljellä 9.

ALA ANSAITA RAHAA HETI!

REKISTERÖITYMINEN

REKISTERÖIDY JÄRJESTELMÄÄN

Anna etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, valittu salasana ja puhelinnumero. Vahvistettuasi syötetyt tiedot sinusta tulee järjestelmän täysi jäsen.

Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi VIP-oikeudet järjestelmään

Syötä puhelinnumerosi vahvistaaksesi henkilöllisyytesi

registration form

TALLETUKSEN TEKEMINEN

LAITA ENSITALLETUS TILILLESI

Laita ensitalletus (250 EUR) tilillesi ennen kuin alat käyttää alustaa. Seuraa näytön ohjeita päättääksesi.

Aktivoidaksesi tilisi ja alkaaksesi ansaita, sinun täytyy sijoittaa määrä, joka ei ole vähimmäistalletusta pienempi.

TERVETULOA ALUSTALLE

VASTAA PUHELUUN ALKAAKSESI SAADA PASSIIVISTA TULOA JOKA PÄIVÄ

Rekisteröitymisen jälkeen, odota muutama minuutti ja vastaa saamaasi puheluun johtajaltamme. Saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi ja saat selville, kuinka ansaita rahaa alustalla helposti.

Manager photo

TALLETA 250 EUR TAI ENEMMÄN SAADAKSESI TUOTTOISIMMAN RAHAMAHDOLLISUUDEN KOKO ELÄMÄSSÄ:

KLIKKAA ALOITTAAKSESI