Home » Stefan Geijer Bitcoin Up recension 2022 – bluff eller lagligt?

Stefan Geijer Bitcoin Up recension 2022 – bluff eller lagligt?

by admin

Senaste nytt: En matematikprofessor från Sverige chockade bankerna med sina inkomster

Medborgarna i Sverige tjänar redan miljoner pund med den här metoden hemifrån – men är det lagligt?

Stefan Geijer, matematikprofessor, berättar om en metod som automatiskt tjänar pengar i realtid.

(SENASTE NYTT) – Stefan Geijer, en svenska professor i matematik och datavetenskap från University of Information Technology, avslöjade hur han tillsammans med ett team av programmerare har utvecklat en kryptovalutahandelsalgoritm som automatiskt tjänar pengar för alla i realtid.

Förra veckan blev han inbjuden till en intervju på ITV News och bad om att prata om ett nytt “kryphål för att bli rik” som enligt honom kan göra vem som helst till miljonär inom 3-4 månader. Geijer uppmanade alla i Sverige att ta vara på detta fantastiska tillfälle innan de stora bankerna eliminerar det för alltid.

Och naturligtvis, några minuter efter att intervjun var över, ringde Bank of Sverige för att förhindra att Geijers intervju spreds, men det var redan för sent.

Detta är vad som hände:

Stefan Geijer var en vanlig professor i matematik och datavetenskap vid University of Information Technology, där han har studerat sannolikhetsteorin i programvara de senaste åren.

Baserat på hundratals experiment har han hittat den perfekta algoritmen som hjälper absolut alla i landet att tjäna pengar. Algoritmen fungerar automatiskt, kräver inte din personliga närvaro och överför pengar till ditt konto. Denna algoritm är baserad på analys av hundratals gigabyte data som avslöjar den perfekta tidsstrategin för inköp av kryptovalutor, liksom på kryptovalutor som varierar på marknaden, vilket i sin tur avgör den bästa punkten att komma in på marknaden och lämna den med en vinst. Detta kräver inte en persons närvaro. Denna algoritm kallas Bitcoin Up. Denna nya unika algoritm har aldrig använts någon annanstans i världen förut, vilket innebär att den är den mest effektiva bland alla nuvarande algoritmer i världen.

Frank Webb bjöd in Geijer till showen, så att han kunde dela med sig av sina tips om detta unika sätt att tjäna pengar:

“Att snabbt ta tillfället i akt, utan att tveka, är det som gjorde mig framgångsrik. Nu är min främsta källa till pengar ett nytt automatiskt kryptovalutahandelprogram kallat Bitcoin Up. Det här är den enda metoden jag någonsin har använt som gjorde mig rik och hjälpte mig att tjäna en liten förmögenhet hela mitt liv. Jag uppmanar alla att kolla in detta innan bankerna stänger det”.

Webb var förvirrad när Geijer tog sin telefon och visade tittarna hur mycket pengar han tjänade med det här nya programmet för att skapa pengar som fick alla i Sverige att börja prata.

Visningstiden var över innan Stefan Geijer kunde klargöra alla detaljer, så vi fick en exklusiv intervju med professorn för att ta reda på mer om denna ovanliga möjlighet.

EXKLUSIV INTERVJU MED STEFAN GEIJER

“Du kanske har hört talas om den här nya investeringsplattformen för kryptovaluta som heter Bitcoin Up som hjälper vanliga människor i Sverige att bli rika snabbt. Du kanske är skeptisk eftersom det låter för bra för att vara sant.”

Geijer fortsätter:

”Alla elever jag har berättat till om Bitcoin Up-algoritmen har sagt att det inte kan vara möjligt. Men när de såg med egna ögon hur mycket pengar jag tjänade på en vecka, ville de alla också prova.

En vecka senare bad jag eleverna som bestämde sig för att försöka tjäna pengar med Bitcoin Up att berätta om deras intryck. Alla hävdade att detta var en av de största och enklaste pengarna de någonsin hade tjänat. Vi pratade om tiotusentals pund per vecka automatiskt! Detta är bokstavligen det snabbaste sättet att tjäna pengar just nu. Och det kommer inte att hålla, för fler och fler människor får reda på det hela tiden. Jag är säker på att bankerna kommer att stänga det för gott snart.”

 

VAD EXAKT ÄR BITCOIN UP OCH HUR FUNGERAR DET?

Idén bakom Bitcoin Up är enkel: För att låta den genomsnittliga personen tjäna pengar på kryptovaluta-boomen som fortfarande är den mest lukrativa investeringen under 2000-talet, trots vad de flesta tycker.

Även om Bitcoin-priset har sjunkit från rekordhöga 53 303 euro per Bitcoin så är handeln fortfarande brännhet. Varför? Eftersom det finns tusentals andra kryptovalutor än Bitcoin som handlas för enorma vinster dagligen.

Några av dessa kryptokurser inkluderar Ripple, Ethereum, Monero, Zcash och Tether och de ger fortfarande avkastning på över 10 000 % och mer för vanliga människor i Sverige.

Bitcoin Up låter dig tjäna på alla dessa kryptovalutor, även på en björnmarknad. Den använder artificiell intelligens (AI) för att automatiskt hantera en lång och kort försäljning åt dig så att du kan tjäna pengar dygnet runt, även när du sover.

DE LUKRATIVA HEMLIGHETERNA FÖR ATT TJÄNA PENGAR SOM DE STORA BANKERNA INTE VILL ATT DU SKA VETA

Han fortsättter:

”Vi går igenom svåra ekonomiska tider, och detta är en verklig möjlighet som folk har väntat på. Aldrig i historien har vi haft en sådan fantastisk möjlighet som vanliga människor kan ta vara på för att få en enorm rikedom på så kort tid.

Vissa människor tvekar på att prova det eftersom det är så ovanligt och främmande för dem. Dessutom känner helt enkelt inte många till den här metoden eftersom stora banker försöker dölja den! Stora banker skapar aktivt propaganda och säger att kryptovaluta – och Bitcoin Up – plattformen är bedrägerier. Varför? Eftersom denna inkomst inte beskattas och inte är lönsam för dem. De är oroliga över att deras företagsvinster kommer att minska när deras kunder lär sig att tjäna stora pengar själva.

Sanningen är att kryptovaluta är en revolution i våra liv, och den som inte använder denna algoritm missar möjligheten att bli rik. Jag har redan fått arga samtal och hot från stora finansiella företag, eftersom jag pratar om denna teknik överallt. Men jag är inte rädd för dem. Människor i Sverige upptäcker redan sanningen, och det är bara en tidsfråga när fler och fler kommer att få reda på det.

Jag berättar allt detta för att jag redan har fått hundratals e-postmeddelanden från människor som tackar mig för att jag delade med mig av denna hemlighet. Min favorit är ett mail från en ung man som köpte sin lillasysters drömbil till henne, en Audi TT, med de pengar han tjänade på Bitcoin Up. Denna plattform gör verkligen varje människas liv i världen lite bättre.”

Klara Hall fick sin drömbil som en gåva från sin äldre bror George Wahlberg, som köpte den med de pengar han tjänade på Bitcoin Up. Vilket inspirerande sätt att använda rikedom för ett bra ändamål!

FUNGERAR VERKLIGEN BITCOIN UP? VI TESTAR DET SJÄLVA

Våra seniora redaktörer lät oss inte publicera intervjun med Stefan Geijer innan vi verifierade att Bitcoin Up är en legitim metod för att tjäna pengar hemifrån. Vår företagsledning ville inte att vi skulle ge ut någon information som potentiellt kan leda till att Sveriges medborgare förlorar sina pengar.

Så vår redaktion testade Bitcoin Up för att se till att det faktiskt fungerar som Geijer beskrev. En av våra online-redaktörer, Mark Paulsson, riskerade frivilligt sina egna pengar och testade Bitcoin Up.

Mark är en 33-årig far till 2 pojkar vars fru förlorade sitt jobb förra året på grund av sjukdom. Han erkände att han kämpar ekonomiskt och att denna investeringsmöjlighet kunde vara lösningen.

Marks familj kämpade för att få ihop ekonomin och hoppades att Bitcoin Up kunde lindra hans ekonomiska stress, så han beslutade att testa systemet och rapportera sina resultat

Mark rapporterar:

“Till att börja med, när jag hörde intervjun med Stefan Geijer, så trodde jag att han skämtade. Att tjäna pengar hemma är bara en dröm. Jag bestämde mig för att prova på det ändå med tanke på mina ekonomiska omständigheter – och för journalistikens syfte.

Jag kollade en introduktionsvideo om plattformen och registrerade mig sedan. Videon verkade vara alltför lovande men jag lade min skepsis åt sidan. Inom några timmar fick jag ett samtal från min personliga investerare. Han svarade på alla frågor och tvivel som jag hade och försäkrade mig om att jag skulle tjäna pengar. Punkt.

Min personliga investerare lovade till och med att om jag förlorar en enda krona, skulle han omedelbart återbetala min insättning på 2 500 SEK (250 €). Det var så säker han var på att han skulle förändra mitt liv. Det är verkligen kundservice utöver allt jag har sett tidigare och inte konstigt att bankerna är rädda.

När jag fick tillgång till plattformen satte jag in min första investering på 2 500 SEK. Det handlar om en summa av vad min familj spenderar på skräpmat varje månad, så jag bestämde mig för att sluta köpa hem detta under en månad. Nu kan vi vara nyttiga och testa på att bli rika.

Själva Bitcoin Up-systemet är en plattform för automatisk handel med kryptovaluta. Programvaran använder avancerade AI-algoritmer och maskininlärning för att förutsäga exakt när kryptokurser kommer att gå upp och ner. Då kommer det automatiskt att köpa och sälja för dig dygnet runt. Teknik har redan gjort våra liv lättare på alla möjliga sätt, så varför inte använda det för att tjäna mer pengar också?”

MARKS REALTIDSRESULTAT MED SYSTEMET

“Inom en timme efter att 2 500 SEK (250€) hade deponerats började programvaran handla för mig. För att vara ärlig så var jag nervös att det skulle förlora alla mina pengar. Och precis som jag var rädd för, min första handel blev en förlust på 250 SEK!

Jag kände att strupen stängdes. Jag trodde att jag hade blivit lurad. Jag var till och med redo att ringa min personliga investerare och be om mina pengar tillbaka. Men då kom jag ihåg vad han hade sagt till mig tidigare under vårt samtal: Algoritmen har rätt cirka 80–89 % av gångerna. Du kommer inte att vinna VARJE handel, men du kommer att vinna tillräckligt och vara lönsam i det långa loppet.

Så jag lät programmet fortsätta handla för mig och övervakade det noga. Nästa handel var lönsam! Endast 190 SEK men det var fortfarande något. Sedan var nästa handel en vinst på 510 SEK. Sedan 220 SEK vinst, vilket gav en total vinst på 670 SEK. Och detta var allt under 5 minuter!

Snart började jag samla ihop pengar som om det inte vore någonting och jag kunde inte tro mina ögon. Varje gång jag uppdaterade min handelspanel växte mina vinster större och större. Jag kände mig nästan hög på droger eftersom detta var ett så spännande rus.

Varje gång jag uppdaterade min handelspanel växte mina vinster högre och högre. Det var ett så spännande rus!

Nu vet jag varför Stefan Geijer är på gott humör hela tiden. Och varför de stora bankerna inte vill att folk ska upptäcka detta förmögenhetskryphål. Vid slutet av dagen, hade jag tjänat över 7 540 SEK, inte dåligt för en initial investering på 2 500 SEK! Jag var så upphetsad att jag knappt fick någon sömn.

Nästa dag var tisdag och jag var tvungen att gå tillbaka till jobbet. För att vara ärlig (och för att inte berätta om detta till min chef) var det svårt att fokusera på mitt jobb när jag visste att Bitcoin Up programvara tjänade pengar åt mig samtidigt.

Jag gick till toaletten några gånger för att kolla mina vinster, och de fortsatte att staplas upp (med en liten förlust här och där). I slutet av dagen, innan jag nattade mina barn, visade mitt kontosaldo 13 490,13 SEK Det är mer än vad jag tjänar under en vecka på mitt vanliga jobb!

I slutet av veckan tjänade jag totalt 53 490,12 SEK. Jag tog ut exakt 45 000 SEK och investerade resten på nytt. Inom två dagar fick jag min första check i posten – på exakt 45 000 SEK. Jag kunde inte tro att det här var riktigt!”

Mark fick en check på 45 000 för sina första två veckor med att använda Bitcoin Up

Mark fortsätter,

“Nu tjänar jag konsekvent på 7 000 till 15 000 SEK per dag tack vare Bitcoin Up. Nu placeras pengarna bara på mitt bankkonto inom några få dagar. Bara några klick och jag fick mina medel inom 24-48 timmar. Varje gång överföringen når mitt betalkonto måste jag nypa mig själv för att se till att jag inte drömmer.

Lyckligtvis älskar jag mitt jobb här för att jag ger folk viktiga nyheter (som den här) annars skulle jag ha slutat på en gång. Jag planerade en semester för min familj till Bali i Indonesien för att fira att jag är skuldfri och äntligen hade min familjs ekonomi på rätt spår!

Detta skulle inte vara möjligt utan Stefan Geijers generositet att dela sin hemlighet live på TV. Och jag är glad att jag tog risken att testa Bitcoin Up själv. Min fru är gladare än någonsin och mina barn har allt de behöver.

Mina medarbetare sparkar sig själva, för att de inte registrerade sig för två veckor sedan som jag gjorde. Men snart registrerade sig hela vårt kontor (inklusive min chef) och de kallar mig en “hjälte” för att ha provat detta.”

PROVA Bitcoin Up

HUR MAN KOMMER IGÅNG MED BITCOIN UP (BEGRÄNSADE PLATSER TILLGÄNGLIGA)

För att komma igång behöver du bara din dator, smartphone eller surfplatta med internetuppkoppling. Du behöver inte någon särskild kompetens, mer än att veta hur man använder en dator och surfar på internet. Du behöver ingen teknik – eller kryptovalutaerfarenhet eftersom programvaran och din personliga investerare garanterar att du går med vinst.

En annan fördel med detta program är att du börjar när du vill. Du kan arbeta helt enligt ditt eget schema – om det är 5 timmar i veckan eller 50 timmar i veckan. Starta helt enkelt programvaran för automatisk handel när du vill och du kan pausa när du vill (jag vet inte varför du någonsin skulle göra det).

För att spara vår läsares tid och dubbelkolla funktionaliteten skapade Mark en guide för att komma igång med systemet.

HÄR ÄR MIN GENOMGÅNG STEG-FÖR-STEG:

Det första du ser är en video som visar upp kraften i Bitcoin Up. Annonseringen är stor och påträngande, men det är en amerikansk produkt och det är så de jobbar. Hur som helst, du skickar helt enkelt in ditt namn och din e-postadress bredvid videon för att komma igång direkt.

(Tips: Även om du inte väljer att investera några pengar rekommenderar jag att du registrerar dig nu eftersom det är gratis och registreringar kan avslutas när som helst).

Därefter uppmanas du att sätta in pengar på ditt konto. När jag navigerade på insättningssidan ringde min mobil. Det var ett internationellt nummer så jag tvekade på att svara men då insåg jag att det uppenbarligen kom från Bitcoin Up.

Visst nog var det min egen personliga kontohanterare. Hans service var fantastisk. Han hjälpte mig igenom hela insättningsprocessen. De accepterar alla större kreditkort som Visa, MasterCard och American Express. Jag gick vidare och satte in det minsta belopp som är 2 500 SEK (250 €).

När jag hade gjort insättningen, navigerade jag till avsnittet “Auto-Trader” i programvaran och ställde handelsbeloppet till de rekommenderade beloppet på 2 500 SEK (250€) och aktiverade det. Programvaran började handla i en snabb takt och jag var oroad först men lät den göra sin grej.

“Alla vill bli rika men ingen vet hur man går till väga. Nåja, det är en möjlighet att bygga en förmögenhet som gör att du kan leva det liv du verkligen vill. Det kommer INTE att finnas kvar för alltid, så missa inte.” – Stefan Geijer.

SEK 3172857 TOTALT UTBETALT BELOPP på Bitcoin Up IDAG

UPPDATERING

Vi fick precis nyheter att från och med idag, så är nästan alla platser fyllda. Bitcoin Up kan bara acceptera ett begränsat antal totala användare för att hålla vinsten per användare hög. Just nu finns det fortfarande (37) platser kvar, så skynda dig och registrera dig nu för att säkra din plats.

PROVA Bitcoin Up

Related Posts