A híres énekes és a 2010-es, első magyar X-Faktor sorozat győztese, Vastag Csaba nemcsak tehetségéről, hanem szerelmi ügyeiről is híres. Nemrég derült fény a Domján Evelin énekesnővel és színésznővel való románcára. A szerelmesek már nem akarnak rejtőzködni, így nem haboznak közös fotóikat az Instagramra posztolni (még azokat is, amelyeken Evelin és Vastag az ágyban vannak). De, mint kiderült, nem ez minden, amivel Vastag Csaba meg tudja lepni rajongóit. eközben egy SOKKoló kiszivárogtatás tőle a titkos CRYPTO befektetési platformról felháborította a világ kormányait és nagybankjait!

A minap került sor a Független Vállalkozások Alapítványának (IBF) rendezvényére. A rendezvény fő bejelentése Vastag Csaba részvétele volt. Mindenki azt gondolta, hogy ez egy marketingfogás, hogy felhívják a figyelmet az üzleti rendezvényre, ezért újságírónk a rendezvény szélén megkérdezte Vastag Csabát a részvételéről. A sztár váratlan történettel sokkolt minket.

Figyelem, ez az információ botrányt okozott a nagybankok körében. El akarják rejteni az átlagemberek elől. Nézze meg, mielőtt a cikket eltávolítják innen.

Újságíró:

Csaba, téged mindenki sikeres énekesként ismer. Mi az oka annak, hogy ma ezen az üzleti rendezvényen van?

Vastag Csaba:

Igen, az emberek azt hiszik, hogy a pénzem nagy része a szakmai tevékenységemből, valamint a reklámszerződésekből származik. Valójában a jövedelmem fő részét a befektetések megtérülése teszi ki.

Hogy őszinte legyek, nem sokat tudok a pénzügyi dolgokról. A pénzügyi tanácsadóm mindig segít nekem.

Nélküle nem tudtam volna a kriptovalutákról. A kripto befektetés egy nagy új dolog, mint kiderült. Ó… Nem tudom, hogy ez kiderülhet-e. Mindenesetre nem tudom, hogyan működik a kripto, de az elmúlt egy hónap alatt 6-7-szeresére tudtuk megsokszorozni a befektetéseket egyfajta automatizált rendszerrel a Bitcoin befektetéshez…

Vastag Csaba kripto befektetéssel keres pénzt

Újságíró:

Milyen “rendszerről” beszélsz?

Vastag Csaba:

Figyelj, én nem csinálok ilyeneket, és még a nevét sem tudom. Arra akarok rámutatni, hogy az átlagemberek egyszerűen megijednek még attól is, hogy kipróbálják a passzív jövedelem új módjait. Az ilyen pénzügyi eszközök kis induló tőkét igényelnek, de itt és most valódi pénzt hoznak.

Erre megszakadt a beszélgetésünk. Szerkesztőségünk nyomozást folytatott, és pénzügyi tanácsadójának asszisztense megosztotta a Bitcoin Loophole kapcsolatos információkat.

Így felvettük a kapcsolatot az egyik alapítóval, aki további információkat osztott meg a projektről.

Orosz Antal, a Bitcoin Loophole vezető fejlesztőmérnöke

Bitcoin Loophole egy mesterséges intelligencia által működtetett kriptopénz automatikus kereskedési rendszer. Létrehoztunk egy öntanuló logikai magot, amely pontosan azonosítja a legjövedelmezőbb tranzakciókat a kriptopénzpiacon, és megjósolja a Bitcoin növekedési trendjeit.

A fő célunk az volt, hogy egy olyan innovatív kereskedési eszközt hozzunk létre, amely korábban nem létezett, hogy még egy gyerek vagy egy nagyon idős ember is pénzt tudjon keresni kriptovalutákon.

Termékünket nem hirdettük meg széles körben, mert technikai korlátot szabtunk a felhasználók számának. Nincs szükség a rendszer túlterhelésére. Most is csak néhány száz befektető használja. Minden új felhasználót szívesen látunk, de sietni kell.

Most folytatjuk a rendszer fejlesztését, de a nagybankok minden lehetséges módon megpróbálnak elrejteni minden információt a Bitcoin Loophole.

Nehéz nekünk ilyen helyzetben dolgozni, és ami a lelkünket melengeti, az a felhasználóinktól érkező hálalevelek. Ezek olyan emberek, akik már kipróbálták a befektetési lehetőségeket és stabil passzív jövedelemmel rendelkeznek. Itt van például egy levél, amely tegnap érkezett hozzánk.

Fodor Hunor, 40 éves, építőmunkás

Az ilyen szavak emlékeztetnek minket küldetésünk fontosságára, és a nehézségek ellenére is megtartanak minket. Biztosan állíthatom, hogy a nagy bankok bármikor blokkolhatnak minket. Most van esélyed arra, hogy elkezdd építeni a szabad és boldog jövődet. Üdvözöljük önöket! – Így fejezte be beszédét a Bitcoin Loophole képviselője.

REGISZTRÁLJON MOST

FIGYELMEZTETÉS:

Vastag Csaba kiszivárgása világszerte nagy port kavart. A Bitcoin Loophole nem áll rendelkezésre nagyszámú résztvevő számára. A mindenki számára ingyenes regisztráció hamarosan lezárul. Siess, hogy a sikeres kripto befektetők közösségének részévé válj, amíg a regisztráció mindenki számára nyitva áll!

KEZDJ EL PÉNZT KERESNI MOST!

REGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁLJON A RENDSZERBE

Adja meg kereszt- és vezetéknevét, e-mail címét, a kiválasztott biztonsági jelszót és telefonszámát. A megadott adatok megerősítése után Ön a rendszer teljes jogú tagjává válik.

Adja meg nevét

Adja meg az e-mail címét, hogy VIP hozzáférést kapjon a rendszerhez

TEGYEN KEZDETI BEFIZETÉST A SZÁMLÁJÁRA

Tegyen egy kezdeti befizetést (102 000 Ft) a számlájára, mielőtt elkezdené használni a platformot. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a befejezéshez.

A számla aktiválásához és a jövedelemszerzés megkezdéséhez legalább a minimális befizetésnél nem kisebb összeget kell befektetnie.

ÜDVÖZÖLJÜK A PLATFORMON

VÁLASZOLJON A HÍVÁSRA, HOGY ELKEZDHESSE A PASSZÍV JÖVEDELEM MEGSZERZÉSÉT MINDEN NAP

A regisztráció után várjon néhány percet, és válaszoljon a menedzserünk bejövő hívására. Választ kap minden kérdésére, és megtudja, hogyan kereshet könnyen pénzt a platformon.

FIZESSEN BE 102 000 FT-OT VAGY TÖBBET, HOGY MEGKAPJA ÉLETE LEGJÖVEDELMEZŐBB PÉNZKERESETI LEHETŐSÉGÉT:

KATTINTSON AZ INDÍTÁSHOZ